MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Planowanie z wyprzedzeniem tego, co zjesz na poszczególne...
fot. 123RF

12 praktycznych porad, jak nie marnować żywności!

Planuj posiłki

Planowanie z wyprzedzeniem tego, co zjesz na poszczególne posiłki przez kilka następnych dni to świetny sposób na ograniczenie marnotrawstwa żywności. Na podstawie przygotowanego menu wystarczy bowiem przygotować listę zakupów, z którą robienie zakupów będzie o wiele łatwiejsze. Co więcej, pozwoli to ograniczyć zakup wielu przypadkowych produktów, które często niewykorzystane lądują w koszu.

Zobacz również

Kobieta wjechała w blok w Knurowie! Jak do tego doszło?

NOWE
Kobieta wjechała w blok w Knurowie! Jak do tego doszło?

Przebudowa koło Studni Czarownic na finiszu. Ławki i rośliny już prawie na miejscu

Przebudowa koło Studni Czarownic na finiszu. Ławki i rośliny już prawie na miejscu

Polecamy

Ekspresowy tantanmen ramen w 20 minut. Migiem zrobisz to japońskie danie

Ekspresowy tantanmen ramen w 20 minut. Migiem zrobisz to japońskie danie

Najlepsze ciasto z truskawkami, budyniem i galaretką. Ten przepis to prawdziwy hit

Najlepsze ciasto z truskawkami, budyniem i galaretką. Ten przepis to prawdziwy hit

Drętwieje ci noga przy siedzeniu? Oto, co możesz zrobić

Drętwieje ci noga przy siedzeniu? Oto, co możesz zrobić